2016, Dit jaar kunt u ons telefoonnummer vinden bij de belangrijke nummers op de calamiteitenkaart. Hang de kaart zichtbaar op bij bijvoorbeeld uw alarmsysteem , AED, ontruimingsplan enz.

klik op de link:

calamiteitenkaart

 

———————————————————————————————————————————-

Leerlingen van OBS De Molenweid ontvangen vuurwerkbrillen
Door bezoeker152043
Gepubliceerd op 23 december 12, 15:08
VELSERBROEK – Afgelopen donderdag hebben alle leerlingen van OBS De Molenweid een vuurwerkbril ontvangen. Met dit initiatief wil de school de kinderen aanmoedigen tot het dragen van de vuurwerkbril tijdens de jaarwisseling.

De helft van de mensen die gewond raken door vuurwerk bestaat uit kinderen (en volwassenen) die alleen maar kijken. Zij staken dus niet eens zelf vuurwerk af. Omdat de helft van de vuurwerkslachtoffers onder de 21 jaar is, zijn de leerlingen een belangrijke doelgroep voor het dragen van de vuurwerkbril. Het aantal mensen dat gewond raakt door vuurwerk in hun oog is vorig jaar gedaald, maar als mensen gewond raken, is de schade vaker blijvend.

Omdat het team van De Molenweid de kinderen graag gezond en zonder letsel terug wil zien in 2013, is men blij met dit initiatief, dat mede mogelijk gemaakt is door beveiligingsbedrijf Weisz Security uit Velserbroek.

OBS De Molenweid & Weisz Security wensen iedereen een gezond, veilig en leerzaam 2013 toe!
———————————————————————————————————-
Weisz Security doneert aan Stichting Vast en Verder ( Leger Des Heils)

ZAKELIJK | 28 november 2011 |    reageer  |Door  Viola Demmers, dichtbijredacteur

VELSERBROEK – Dankzij beveiliger Hielke Weisz uit Velserbroek heeft de Stichting Vast en Verder in Hoofddorp er heel wat spullen bij gekregen. Servies, glaswerk, stoelen, kasten et cetera zijn door Hielke Weisz aan Vast en Verder gedoneerd.

Goede begeleiding jongeren Hielke Weisz is eigenaar van Weisz Security en heeft Stichting Vast en Verder als donatiedoel gekozen omdat zij ervoor zorgen dat jongeren niet in de criminaliteit belanden of niet terug de criminaliteit ingaan. Zo wordt het probleem van de kleine criminaliteit bij het begin aangepakt en worden de jongeren begeleidt naar een goede zelfstandige toekomst.
Weisz Security De Sluistocht 5 1991 PA Velserbroek Tel. 023-8221559 of 06-33102019 (24 uur) www.weisz-security.nl

-ADVERTORIAL-

———————————————————————————————————————————–

Inbraakpreventietips van Weisz Security

WONEN  |28 februari 2012 |                   reageer  |Door  Diane Intres, dichtbijredacteur

VELSERBROEK – De dagen worden gelukkig al wat langer, maar ook ’s middags slaan inbrekers toe bij woninginbraken. Weisz Security in Velserbroek is gespecialiseerd in object- en woningbeveiliging. Het bedrijf geeft hieronder een aantal inbraakpreventietips, want gelegenheid maakt de dief.

Volle brievenbus Een overvolle brievenbus is een duidelijk signaal dat u al een hele tijd niet meer aanwezig bent.
Briefje Teveel mensen laten nog een briefje achter met daarop nuttige informatie voor mogelijke inbrekers. We zien allerlei variaties: berichten voor de postbode bijvoorbeeld.
Rolluiken Als overdag de rolluiken constant naar beneden gelaten zijn kan dit ook een teken zijn dat u niet aanwezig bent. Dit geldt uiteraard ook voor overgordijnen of jaloezieën die dagen achtereen dicht blijven.
Antwoordapparaat Als een mogelijke inbreker u opbelt en hoort “wij zijn niet aanwezig………” is dat voor hem nuttige informatie. Beter is dus een melding in te spreken als “wij zijn momenteel even niet in de gelegenheid om u te woord te staan………”.
Licht Laat ’s avonds af en toe licht branden. Dit geeft op zijn minst het vermoeden dat er iemand aanwezig is.
Lang gras Ook lang gras kan een signaal zijn van afwezigheid.
Speelgoed Simpele zaken kunnen ervoor zorgen dat uw huis bewoond lijkt. Laat bijvoorbeeld wat speelgoed rondslingeren.
Ramen en deuren sluiten Sluit alle ramen en deuren (denk aan de achterdeur) ook al gaat u maar even weg.
Garagedeur Als er iets is dat de meesten gegarandeerd niet op slot doen dan is het wel de garagedeur.
Tuinhuis(-je) Vaak staan hier toch nog wel waardevolle spullen in, of materiaal dat voor de inbreker nuttig is op binnen te komen. Dus op slot.Sleutels aan haakje in de gang of op kantoor Veel mensen hangen de (auto-)sleutels aan een haakje. De inbrekers zullen hier dankbaar gebruik van maken.
Ladder Soms liggen er in de omgeving van het huis allerlei materialen die de inbreker best kan gebruiken: een ladder bijvoorbeeld.
Etaleren Zorg er voor dat uw ramen geen showroom worden (laptops!).
Pinpas en pincode Het lijkt een open deur. Bewaar nooit uw pinpas en uw pincode bij elkaar.
Sleutel Naam-of kentekennummerplaatje aan een sleutel. Doe dit niet. Bedenk hier een andere oplossing voor.
Schutting of heg We houden van onze privacy. Dat doet de potentiële inbreker ook.
Weisz Security De Sluistocht 5 1991 PA Velserbroek Tel. 023-8221559 of 06-33102019 www.weisz-security.nl

-ADVERTORIAL-

———————————————————————————————————————————–

Voel je veilig met Weisz-Security

ZAKELIJK  | 16 april 2012 |                   reageer  |  Door  Viola Demmers, dichtbijredacteur

VELSERBROEK – Weisz-Security in Velserbroek is een beveiligingsorganisatie en levert reguliere beveiligingsdiensten. Weisz-Security levert diverse diensten en oplossingen in beveiliging aan, voor iedere klant is er een oplossing op maat.

Over Weisz Security De in 1978 geboren Hielke Weisz is de eigenaar van Weisz Security en sinds 1998 actief in de beveiligingsbranche en sinds die tijd werkzaam geweest voor vele gerenommeerde bedrijven en voor nationale en internationale opdrachtgevers. Weisz-Security streeft ernaar om de basiskosten laag te houden zodat jij kunt profiteren van scherpe tarieven.
Beveiliging op maat Weisz-Security combineert diensten en oplossingen zoals ‘Gebouwen-en huisbewaking’, ‘Alarmopvolging’ en ‘Mobiele Surveillance’. Hiermee krijgt iedere klant een passende oplossing welke aansluit op de behoefte en wensen van de onderneming of persoonlijke situatie.
Behoeften van de klant staan centraal Weisz-Security hanteert een bedrijfsstrategie waarbij oog voor klantspecifieke behoeften centraal staan. Met een zorgvuldig medewerkersbeleid, kritisch kwaliteitsbeheer en een duidelijke keuze voor kwaliteit boven kwantiteit streeft Weisz-Security ernaar haar dienstenpakket steeds verder uit te breiden.
Kennis en ervaring Weisz-Security heeft de kennis en de ervaring, daardoor kan het bedrijf service op maat bieden. De praktijk heeft bewezen dat het beter is om al je beveiligingswensen bij één vertrouwd adres neer te leggen. De diensten die Weisz-Security levert: Alarmopvolging. – Mobiele Surveillance. – Objectbeveiliging. – Winkelsurveillance. – Uitvaartbeveiliging. – Bouwbeveiliging. – Ad-Hoc opdrachten.
Weisz Security www.weisz-security.nl

-ADVERTORIAL-